Hozzávalók:
- A tésztához:
- 40 dkg finomliszt
- 12 g sütőpor
- 8 dkg sütőmargarin
- 20 dkg porcukor
- 2 db tojás
- 1 evőkanál méz
- 2 dl tej
- Az öntethez:
- 25 dkg sütőmargarin
- 25 dkg kristálycukor
- 3 evőkanál holland kakaópor
- 1 dl tej
- A beforgatáshoz:
- 30 dkg kókuszreszelék
Elkészítés:
A kicsit megolvasztott margarint a porcukorral kihabosítjuk. A tojásokat egyenként belekeverjük. Majd belekeverjük a mézet és a tejet, végül a sütőporral elkevert lisztet.
Sütőpapírral bélelt kb. 30×27 cm-es magas falú tepsiben, 180 C fokon kb. 25 perc alatt világosra sütjük.
Az öntet hozzávalóit egy lábasba mérjük és összefőzzük. Ha felforrt, már jó is.
Ha kihűlt a tészta, felkockázzuk. Ne vágjunk nagy kockákat, inkább kisebbeket. Ha langyosra hűlt az öntet, egy villa segítségével belemártjuk a tésztát, majd a kókuszreszelékbe forgatjuk.
Sütőpapírral bélelt kb. 30×27 cm-es magas falú tepsiben, 180 C fokon kb. 25 perc alatt világosra sütjük.
Az öntet hozzávalóit egy lábasba mérjük és összefőzzük. Ha felforrt, már jó is.
Ha kihűlt a tészta, felkockázzuk. Ne vágjunk nagy kockákat, inkább kisebbeket. Ha langyosra hűlt az öntet, egy villa segítségével belemártjuk a tésztát, majd a kókuszreszelékbe forgatjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése