Egy finom kis bonbon ebben a melegben, gyorsan olvad úgyhogy hamar be kell kapdosni, vagy irány a hűtő.
HV: 1 tábla fehér csoki (nálam milka), 50dkg eper, 10dkg mascarpone, 1 kiskanál porcukor.
A csokit megolvasztom és egyszer vékonyan kikenem vele a formát. Dermedni hagyom a hűtőben, addig elkészítem a krémet, az eper 3/4-ét leturmixolom és hozzákeverem a mascarponéhoz. A cukrot is hozzákeverem. Ha megdermedt az első réteg csoki, biztos, ami biztos kikenem még egyszer, hogy tutira kijöjjön a formából. Ezt is hagyom megdermedni, addig elkészítem az öntetet. A maradék epret is leturmixolom és hozzákeverek 1-2 kiskanál porcukrot. Ha megdermedt a csoki kiszedem a formából és úgy töltöm meg. Először a krém, majd rá az öntet. És már kész is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése